Naša priča

Marina Roglić

Marina group zajedničko je okrilje večernje, dnevne i sportske mode koje pod razdvojenim nazivima modnih marki kreira dizajnerica Marina Roglić.

Mables je hrvatska dizajnerska modna marka za žene koja kreira moderne dnevne i svečane kolekcije haljina na jedinstven i prepoznatljiv način. Među mnogim trendovima i odjećom koja nam se nameće, Mables pronalazi način kako se istaknuti, biti drugačiji od drugih, a ipak u skladu sa svim aktualnim trendovima modne scene.
Naš izričaj protkan je elegancijom, finoćom, odabirom kvalitetnih materijala i posvećenošću detaljima. Svaki naš komad odjeće otkriva i naglašava žensku privlačnost i ljepotu na potpuno suptilan i sofisticira način, a prepoznat će ga moćne žene koje vjeruju u sebe, žele istaknuti svoju individualnost, te znaju da odjeća govori mnogo o nama.

Mai & Beauties (kao podnaziv marke Mables) sportska je moda koja se razvila uvidom u želje i potrebe da se i u ženskim sportskim aktivnostima razvija visoka moda i ponude jedinstveni, dizajnerski dresovi za natjecanja i treninge.
U našoj web trgovini nudimo jedinstvene i zanimljive dresove koje možete naručiti za gimnastičke, baletne, latinoameričke, jazz dance, suvremene plesne treninge, kako bi Vam odjeća pružila još veću snagu, sigurnost i moć na plesnom podiju.
Kako su plesovi, ritmička gimnastika i balet najženstveniji sportovi koji danas postoje na svijetu, a gimnastičarke, plesačice i balerine najgracioznije mlade djevojke i žene, svojim nazivom želimo odati priznanje toj činjenici pa Mai & Beauties slavi mlade ljepotice i ljepotu ovih sportova.

Srdačno,

Vaš Marina group team